Παοκ Ολυμπιακοσ Αστεια - ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012-ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ( ΝΑ - Ο ολυμπιακός ντύθηκε φρεγάτα «belharra» και παίζοντας.

Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα. Με πολιτική «έφτασα τον άρη», θα «χτυπήσει τον ολυμπιακό;. Ολυμπιακός, παναθηναϊκός, αεκ και παοκ είναι σίγουρα και λόγω πληθυσμού οπαδών οι βασικότεροι παίχτες και στο κομμάτι των συνθημάτων, με τον άρη και τη . Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Ήττα από τον ανύπαρκτο γάβρο, δεχόμενοι ένα αστείο γκολ με γονατιά του ένχελς.

Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα. ΚΟΠÎ' Î'ΦΡΙΚÎ': Το πρόγραμμα των
ΚΟΠÎ' Î'ΦΡΙΚÎ': Το πρόγραμμα των from notosport.eleftheriaonline.gr
Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα. Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Με πολιτική «έφτασα τον άρη», θα «χτυπήσει τον ολυμπιακό;. Ο παοκ μέχρι να συνέλθει, είδε μια αστεία πάσα (ξανά του εσίτι), . Μπόσικο θα σου κάνει ζημιά. Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη; Ο αγκιμπού καμαρά, με ένα γκολ και μια ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ολυμπιακού επί . Ο ολυμπιακός αν σε βρει.

Ήττα από τον ανύπαρκτο γάβρο, δεχόμενοι ένα αστείο γκολ με γονατιά του ένχελς.

Αυτοί άλλωστε πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια σπιλωσης προσώπων τόσα χρόνια που εκκρεμούσαν οι γελοίες και αστείες υποθέσεις της βέροιας και του ατρομήτου. Ο παοκ μέχρι να συνέλθει, είδε μια αστεία πάσα (ξανά του εσίτι), . Με πολιτική «έφτασα τον άρη», θα «χτυπήσει τον ολυμπιακό;. Μπόσικο θα σου κάνει ζημιά. Ο ολυμπιακός ντύθηκε φρεγάτα «belharra» και παίζοντας. Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη; Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα. Ήττα από τον ανύπαρκτο γάβρο, δεχόμενοι ένα αστείο γκολ με γονατιά του ένχελς. Ο αγκιμπού καμαρά, με ένα γκολ και μια ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ολυμπιακού επί . Κάποτε ο παοκ βασίστηκε στις… ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες του είχαν «στρωθεί» και σε παίκτες . Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Ολυμπιακός, παναθηναϊκός, αεκ και παοκ είναι σίγουρα και λόγω πληθυσμού οπαδών οι βασικότεροι παίχτες και στο κομμάτι των συνθημάτων, με τον άρη και τη .

Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Μπόσικο θα σου κάνει ζημιά. Κάποτε ο παοκ βασίστηκε στις… ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες του είχαν «στρωθεί» και σε παίκτες . Ο παοκ μέχρι να συνέλθει, είδε μια αστεία πάσα (ξανά του εσίτι), . Ο ολυμπιακός αν σε βρει.

Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Παοκ Ολυμπιακοσ Î'στεια - 30 Asteies
Παοκ Ολυμπιακοσ Î'στεια - 30 Asteies from i.pinimg.com
Ο παοκ μέχρι να συνέλθει, είδε μια αστεία πάσα (ξανά του εσίτι), . Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη; Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα. Ο αγκιμπού καμαρά, με ένα γκολ και μια ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ολυμπιακού επί . Ο ολυμπιακός ντύθηκε φρεγάτα «belharra» και παίζοντας. Ήττα από τον ανύπαρκτο γάβρο, δεχόμενοι ένα αστείο γκολ με γονατιά του ένχελς.

Κάποτε ο παοκ βασίστηκε στις… ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες του είχαν «στρωθεί» και σε παίκτες .

Ολυμπιακός, παναθηναϊκός, αεκ και παοκ είναι σίγουρα και λόγω πληθυσμού οπαδών οι βασικότεροι παίχτες και στο κομμάτι των συνθημάτων, με τον άρη και τη . Μπόσικο θα σου κάνει ζημιά. Ο παοκ μέχρι να συνέλθει, είδε μια αστεία πάσα (ξανά του εσίτι), . Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Ο ολυμπιακός ντύθηκε φρεγάτα «belharra» και παίζοντας. Με πολιτική «έφτασα τον άρη», θα «χτυπήσει τον ολυμπιακό;. Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη; Κάποτε ο παοκ βασίστηκε στις… ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες του είχαν «στρωθεί» και σε παίκτες . Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Ο αγκιμπού καμαρά, με ένα γκολ και μια ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ολυμπιακού επί . Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα. Αυτοί άλλωστε πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια σπιλωσης προσώπων τόσα χρόνια που εκκρεμούσαν οι γελοίες και αστείες υποθέσεις της βέροιας και του ατρομήτου. Ήττα από τον ανύπαρκτο γάβρο, δεχόμενοι ένα αστείο γκολ με γονατιά του ένχελς.

Ο αγκιμπού καμαρά, με ένα γκολ και μια ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ολυμπιακού επί . Μπόσικο θα σου κάνει ζημιά. Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη; Με πολιτική «έφτασα τον άρη», θα «χτυπήσει τον ολυμπιακό;. Ολυμπιακός, παναθηναϊκός, αεκ και παοκ είναι σίγουρα και λόγω πληθυσμού οπαδών οι βασικότεροι παίχτες και στο κομμάτι των συνθημάτων, με τον άρη και τη .

Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Παοκ Ολυμπιακοσ Î'στεια - 30 Asteies
Παοκ Ολυμπιακοσ Î'στεια - 30 Asteies from i.pinimg.com
Ολυμπιακός, παναθηναϊκός, αεκ και παοκ είναι σίγουρα και λόγω πληθυσμού οπαδών οι βασικότεροι παίχτες και στο κομμάτι των συνθημάτων, με τον άρη και τη . Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Με πολιτική «έφτασα τον άρη», θα «χτυπήσει τον ολυμπιακό;. Αυτοί άλλωστε πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια σπιλωσης προσώπων τόσα χρόνια που εκκρεμούσαν οι γελοίες και αστείες υποθέσεις της βέροιας και του ατρομήτου. Μπόσικο θα σου κάνει ζημιά. Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη; Κάποτε ο παοκ βασίστηκε στις… ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες του είχαν «στρωθεί» και σε παίκτες .

Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα.

Ο ολυμπιακός αν σε βρει. Ο ολυμπιακός ντύθηκε φρεγάτα «belharra» και παίζοντας. Είναι αστείο το πως τα φέρνει η ζωή, γιατί ο λόγος που μισούσα τον παοκ ήταν ο λόγος που με έκανε να ενταχθώ στην ομάδα. Ολυμπιακός, παναθηναϊκός, αεκ και παοκ είναι σίγουρα και λόγω πληθυσμού οπαδών οι βασικότεροι παίχτες και στο κομμάτι των συνθημάτων, με τον άρη και τη . Μπόσικο θα σου κάνει ζημιά. Αυτοί άλλωστε πρωτοστάτησαν στην προσπάθεια σπιλωσης προσώπων τόσα χρόνια που εκκρεμούσαν οι γελοίες και αστείες υποθέσεις της βέροιας και του ατρομήτου. Με πολιτική «έφτασα τον άρη», θα «χτυπήσει τον ολυμπιακό;. Ο παοκ μέχρι να συνέλθει, είδε μια αστεία πάσα (ξανά του εσίτι), . Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη; Ήττα από τον ανύπαρκτο γάβρο, δεχόμενοι ένα αστείο γκολ με γονατιά του ένχελς. Ο αγκιμπού καμαρά, με ένα γκολ και μια ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ολυμπιακού επί . Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Κάποτε ο παοκ βασίστηκε στις… ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες του είχαν «στρωθεί» και σε παίκτες .

Παοκ Ολυμπιακοσ Αστεια - ΕΥΧΕΣ Î"ΙÎ' ΤΟ 2012-ΧΡΟΝΙÎ' ΠΟΛΛÎ' ( ΝÎ' - Ο ολυμπιακός ντύθηκε φρεγάτα «belharra» και παίζοντας.. Ο αγκιμπού καμαρά, με ένα γκολ και μια ασίστ, ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη του ολυμπιακού επί . Ο παοκ μέχρι να συνέλθει, είδε μια αστεία πάσα (ξανά του εσίτι), . Να μην επιτρέπουν στους τούρκους να απειλήσουν ούτε για αστείο. Κάποτε ο παοκ βασίστηκε στις… ευνοϊκές συνθήκες, οι οποίες του είχαν «στρωθεί» και σε παίκτες . Τι κοινό έχουν οι παίχτες του ολυμπιακού και η ακρόπολη;

Ο ολυμπιακός αν σε βρει παοκ ολυμπιακοσ. Ήττα από τον ανύπαρκτο γάβρο, δεχόμενοι ένα αστείο γκολ με γονατιά του ένχελς.