Σεισμόσ Κρητη / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη : Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не
Σεισμόσ Τωρα / Xc3eks2qv8hzzm : Но я не from media.enikos.gr
Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου.

Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη
Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη from www.ieidiseis.gr
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη
Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη from i1.wp.com
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι.

Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος .

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του . Ήταν μεγέθους 6,2 ρίχτερ και πολύ επιφανιακός καθώς είχε εστιακό βάθος . Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη . Νέα αναστάτωση προκάλεσε στην κρήτη ο ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 12:30 το μεσημέρι. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti.

Σεισμόσ Κρητη / Σεισμοσ Σαμοσ - Σεισμός στη : Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νοτιοανατολικά της κρήτης σύμφωνα με εκτίμηση του γεωδυναμικού ινστιτούτου του .. Σεισμος κρητη | ειδήσεις, φωτογραφίες, video, τελευταία νέα από το inewsgr.com | seismos kriti. Νέος ισχυρός σεισμός πριν από λίγο στην κρήτη, ανοιχτά του λασιθίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο η δόνηση ήταν μεγέθους 3,8 ρίχτερ. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ συγκλόνισε την κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της τρίτης, προκαλώντας πανικό και μεγάλη .